Till Danderyd för röntgen och mycket annat som hänt

Vill stanna på Udden livet ut!
Ytterligare en skada har dykt upp.
Rehab och mys med Daisy.
Vi har blivit med hästlastbil!
Och utenatt 12 av 12 är avcheckad.
Nu ka jag njuta till max de sista dagarna.

Så har det hänt igen, jag har helt övergett bloggen ett bra tag. Anledningen denna gång är väl en kombination av att det varit fullt ös här och att jag är superdupermegatrött. All oro, tidiga morgnar och sena kvällar denna sommar har tagit ut sin rätt misstänker jag.

Men vad som hänt sedan senast då. Jo, i tisdags blev Embla stampad av Daisy på foten. Vi blev rekommenderade att röntga hennes fot så Rickard och Embla åkte in till akuten på Danderyd. Som tur var var inget brutet. Och nu, några dagar senare, kan hon gå på foten som vanligt även om hon fortfarande är öm vid beröring.

Men det har hänt roliga saker också. Vi har haft gäster här på middag och övernattning, (tack Dellströms!), vi har plockat mängder av blåbär, min syster och systerdotter har också varit här och hälsat på, Embla har haft en kompis över några dagar, vi har köpt en jättefin hästlastbil, jag har fått dos 2 av covidvaccinet, jag har checkat av utenatt 12 av 12 i min utmaning ”en utenatt i månanden under ett år” och så har vi varit på nytt ultraljud hos veterinären. Fullt ös som sagt!

Uppdatering om Daisy

Uppdateringen kring Daisys skada är att de inte hittade någon senskada på senaste ultraljudet. Nu ska vi bara få såret vid senan att läka ut sedan kan Embla börja rida som vanligt igen. I dagsläget kör vi rehab med Daisy, vi har fått styrke- och stretchövningar och så skrittar vi henne för hand 2 x 15 minuter per dag. Känns bra att skynda långsamt och låta Daisy få komma tillbaka i sin takt.

I detta nu har vi börjat planera inför hemfärd. På måndag ska Ruudi tillbaka till ridskolan och Daisy ska få flytta till sitt nya hem i Tungelsta. Det känns både spännande och nervöst. Hoppas verkligen att hon ska trivas där.

Själv hade jag gärna varit kvar på Udden livet ut. Det är så himla mysigt och rofyllt här. Men som de säger, plikten (skolan) kallar.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och så ska jag njuta till max av de här sista dagarna. Så förvänta er ingen uppdatering innan måndag.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.