Inredningsplaner

Tänker inreda detta vackra hus med hjälp av FAVI.

Blogginlägget är i annonssamarbete med FAVI

I helgen som gick var vi ute på Udden. Jag längtar verkligen dit ut hela tiden. Som det ser ut nu med jobb, skola och egen ponny finns det dock inte så mycket tid att vara där. Vilket är synd. Men den som väntar på något gott…

Jag ser så mycket fram emot att inreda och få huset att kännas så där hemtrevligt. Som tur är inreder huset sig själv väldigt bra bara i och med de vackra fönstren, golven, kakelugnarna, stuckaturerna och de breda dörrfodren men det ska bli fint att få in noga utvalda möbler, belysning, mattor och all annan inredning.

Tips för inredningsintresserade

Jag håller på att surfa runt efter den perfekta inredningen och det är ju ett mastodontjobb bara att hitta det man söker efter och att sedan jämföra priser. Men nu kommer här ett grymt tips till alla er andra som också letar möbler eller annan inredning. Tipset stavas FAVI och är en sökmotor för allt du kan tänka dig inom inredning. Här samlas e-butiker, fysiska butiker och tusentals produkter på en och samma plats så att du lätt kan jämföra liknande produkter med varandra. Helt suveränt faktiskt!

Hos FAVI finns en mängd kategorier att välja bland som möbler, inredning, hemtextilier, belysning och renovering. Du kan hitta allt i från drömsoffan till ljusstakar, köksredskap, badkar, kaffebryggare, kakel, staket och brevlådor hos dem. Allt för hem och trädgård med andra ord.

Ta en titt där nästa gång du ska köpa något till hemmet!

Vårat nästa köp blir antagligen ett större matsalsbord och stolar till vårat matrum och ett mindre bord med stolar att ha i köket. Sedan söker jag också efter den rätta belysningen. Behöver uppdatera så gott som alla lampor på Udden. Och så allt det där ”lull-lullet” som mattor, plädar, kuddar, ljusstakar, blommor i fönstren. Ja, ni fattar.

Den här helgen blir det tyvärr ingen tur till Udden men det blir födelsedagskalas för en söt liten 13-åring och massor av häng i stallet så klart. Och inredningsletande.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.