Update nya stallet och Daisy

Daisy trivs jättebra i nya stallet.

Nu har vi varit i nya stallet i Tungelsta i en och en halv vecka. Och vi trivs så himla bra! Alla är supertrevliga och där finns alla bekvämligheter man kan behöva i ett stall. Daisy verkar också trivas väldigt bra. Hon är fortfarande lite orolig om vi rider ut själva för långt bort från stallet, då vill hon helst vända tillbaka till kompisarna men vi ser framsteg. Första dagarna var hon jättespänd så hon är betydligt coolare nu.

Annat nytt då? Jo, i måndags hade vi sadelutprovning och vi hittade två sadlar som passade perfekt både för Daisy och Embla. Jag kan till hundra procent rekommendera härliga Anna på Isberg Sadelmakeri om någon söker sadel, hon är så kunnig och supertrevlig till på köpet!

Annars har det inte hänt så mycket nytt. Daisy är ju under igångsättning efter skada och sommarvila. Vi tar det väldigt lugnt med henne och låter vår prinsessa komma tillbaka i sin takt och komma till ro i nya stallet.

Blev ingen vidare update här idag kanske men jag uppdaterar flitigare på Instagram stories så följ mig gärna där också.

Snart är det dags att stänga ner datorn för dagen och åka ut mot Tungelsta igen. Vi längtar efter vår fina ponny hela tiden. Hon är det bästa som har hänt familjen på mycket länge!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.