Gott proteinpulver – jo, det finns faktiskt!

gott proteinpulver
Här kommer tips på gott proteinpulver!

gott proteinpulver – inlägget innehåller annonslänkar 

Jag vet inte hur många proteinpulver jag har testat i mina dagar. Men det är en hel del kan jag lova! Och de allra flesta har faktiskt inte bara ”inte smakat så gott” utan faktiskt rent utav illa. Men jag har också hittat gott proteinpulver. Så gott så att det faktiskt tjänar som eftermiddagsfika till och med.

Gott proteinpulver med smak av Chai Latte

Just nu använder jag DET HÄR PULVRET med smak av Chai Latte. Och det är verkligen så gott! Vill ni testa det till ett bättre pris så har min rabattkod aktiverats igen. Ni anger bara RAHM25 i kassan så får ni 25 % rabatt. Och det gäller så klart även på alla andra produkter hos protein.se också.

Jag har även tidigare köpt några proteinpulver från ett anat märke som har smakat riktigt bra. Det är DET HÄR  med smak av choklad och DET HÄR med smaken av Cookies and Cream. Båda innehållande små bitar av maränger och kakor. Som ni hör är de sistnämnda riktiga efterrätter!

Gör en proteinmilkshake!

Jag blandar oftast mitt proteinpulver med vatten så som det står på förpackningen. Men ibland tar jag lite mer vatten och ibland lite mindre än vad som står angivet. Ett tips att testa sig fram där lite. Ett proteinpulver med mycket söt smak som man inte gillar kan bli svingott om man bara späder ut det med mer vatten. Testa innan du förkastar ditt proteinpulver.

Mitt främsta tips att testa är dock att blanda sitt proteinpulver med mandeldryck. Eller den mjölk som du brukar dricka. Det blir liksom som en riktig milkshake. Wow, wow, wow, säger jag bara!

Med det årliga nyårslöftet (… eller?) om att börja träna mer och äta bättre i antågande så kan det vara läge att byta ut ett mindre nyttigt snacks mot en proteinmilkshake. Och på tal och läge, riktigt lägligt är det att beställa hem Chai Latte-pulvret nu. 25 % rabatt tackar man ju inte nej till. Passa på att beställa D-vitamin också om du inte redan käkar det. Solen har inte varit framme på hela december!

PS. Läs mer om hur du ska lyckas hålla ditt nyårslöfte HÄR.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.