Ideal of Sweden rabatt – 50% + 20%, här kommer länken

Ideal of Sweden rabatt
Ideal of Sweden rabatt! Och inte vilken rabatt som helst, 50 % + 20 % rabatt!

Ideal of Sweden rabatt – inlägget innehåller adlinks från Ideal of Sweden

Hej på er! Hoppas att ni haft en riktigt fin helg! Vi hördes ju i fredags så så jättemycket har inte hänt sedan dess.

Igår var det tidig morgon i stallet. Embla hade lagträning och då ska hon vara på plats klockan 07.00. Det är ju lite segt att ställa klockan på lördagsmorgonen och kliva upp. Men när jag har skjutsat Embla och kommit hem igen har jag en så himla skön stund. Fixar frukost, tänder ljus och sitter och myser och njuter av tystnaden och ensamheten.

Lördagar betyder ju oftast stall för hela slanten eftersom att Embla även har vanlig ridlektion då. Nu får ju inte vi föräldrar vara med i stallet längre på grund av Corona. Jättebra beslut förstås men jag saknar verkligen hästmyset!

Istället åkte jag och hämtade ut paket. Jag har beställt julklapparna online i år. Och i god tid så jag slipper trängas med andra vid paketutlämningen.

Ideal of Sweden rabatt

På tal om julklappar måste jag tipsa om den Ideal of Sweden rabatt som de har just nu. Använder du DENNA LÄNK  och koden karinrahm får du 50 % + 20 % rabatt på hela ditt köp när du handlar för över 590 kronor! Helt galet bra rabatt, jag vet! Vill du inte handla för 590 kronor? Ingen fara. Använd min kod ändå, den ger dig dessutom 50 % plus 5 % rabatt om din varukorg innehåller varor till ett värde under 590 kronor. Och jo, rabatten gäller på allt på hela hemsida! Även de fina väskorna. Om ni försökt handla tidigare men fått beskedet att dina produkter är slut i lagret. Ta en ny titt! De har nämligen fyllt på lagret efter Black Week.

Digitala spel – Coronasäkert häng

I går kväll bjöd syrran in till bubbel och spel. Hon hade fixat svinroliga digitala spel som vi körde samtidigt som vi kunde snacka via Zoom. Jag tycker att det är riktigt osolidariskt när folk skiter i riktlinjer och rekommendationer. Jag menar det finns ju faktiskt sätt att ”träffas” ändå.

Vi spelade spel via jackbox.tv. Superkul! Kolla in vettja! Och samla dina vänner för en Coronasäker spelkväll.

Löpning och återhämtning

Idag har jag inte gjort många knop. Tog sovmorgon, var ute på en lugn löprunda runt lunchtid och så har jag tagit en promenad till återvinningsstationen för att kasta plast, pappersförpackningar och glas. Resten av tiden har jag varit uppkrupen i soffan i mina mjukisbrallor. Det är viktigt att återhämta sig inför en ny jobbvecka. Inte sant? Ha, ha!

Nu tycker jag att ni tar och beställer allt ni tänkt köpa från Ideal och Sweden medan det är grym rabatt. Både till er själva och alla ni tycker.  Då hinner ni få grejerna i god tid innan jul och slipper trängas vid utlämningsställen. PS. Om din beställning får plats i brevlådan får dina grejer direkt hem.

Fler rabattkoder? Kolla in mina andra erbjudanden HÄR.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.