WOHO kosttillskott mot PMS

woho
Nu kan du vinna en årsförbrukning av WOHO till dig och en vän HÄR.
woho
Kosttillskottet som kan hjälpa mot PMS.

WOHO – inlägget innehåller adlinks

Instagram gör jag nu ett samarbete med WOHO. Det är ett kosttillskott som kan hjälpa mot PMS.

Det är ju så många kvinnor, tjejer, ladies där ute som tampas med trötthet, humörsvängningar, dålig sömn och eller svullen mage dagarna kring mens. Men nu finns alltså kosttillskottet  som snackar med vår sköldkörtel och våra hormoner så att humöret kan bli mer balanserat. Så himla härligt att man tagit fram en produkt mot PMS!

Så här skriver WOHO själva om produkten:

Det här kosttillskottet ger ökad hormonell balans i samband med t ex menstruation genom att påverka sköldkörtelns funktion och reglera den hormonella aktiviteten. Det ökar välbefinnande under menstruation samt balanserar humöret. Kosttillskottet innehåller salvia som stöder kvinnans hormonella balans och sköldkörtelns normala funktion samt som stöd för välbefinnande under menstruationsperioden. Jamsrot bidrar till ett lugnt och komfortabelt klimakterium med balanserat humör. Vitamin B6 bidrar till att reglera den hormonella aktiviteten och minska trötthet och utmattning.

Vill du testa WOHO kan du just nu vinna en årsförbrukning till både dig och en vän på min Instagram HÄR. Och nej, det krävs inga krångliga motiveringar!

Känner du inte att du är en turgumma kan du istället kolla in och köpa WOHO HÄR till ett extra bra kampanjpris just nu!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.