Datacrash och pressdag nummer 3

datacrash
Sladdade in hos PR Agency och kollade in Ellesses Smiley Collection.
datacrash
Kände nog att detta var mer min stil dock.
Den här bodyn var riktigt cool!

Fin kappa från Brixtol

datacrash
Så fint hos EK PR!
Rockig jacka
Snygga accessoarer från KappAhl.
Så mycket fin inredning.

Sugen på att testa underställen från Dæhlie.
Mumsade i mig en croissant innan nästa stopp.
… vilket var yoga uppe på The Nest på Downtown Camper.
Instruktör för dagen var min vän Rosanna Gatti.
datacrash
Efter yoga bjöds vi på hälsolunch.
datacrash
Datacrash. Ett faktum.

datacrash – inlägget innehåller adlinks

Började pressdag nummer tre på Västmannagatan. Första stopp blev PR Agency. Kollade in de kommande nyheterna, tog en kaffe och snackade med tjejerna där en stund innan jag drog vidare till EK PR. På EK bjöds det på mer fina nyheter och jag hann mumsa i mig en croissant innan jag sprang mot nästa mötesplats.

Yoga på The Nest

Mötesplats nummer tre blev The Nest på Downtown Camper där min vän Rosanna Gatti höll i ett yogapass i samarbete med Supernatural och PR-byrån Mandel. Jag tvekade lite innan om jag skulle palla med ett yogapass mitt i den här stressiga pressveckan. Det visade sig, som alltid med yoga, att det blev den bästa stunden på hela veckan.

Vi var ett litet gäng som var inbjudna så känslan var väldigt intim och Rosanna guideade oss genom en lugn klass med mer yin än yang. Efter yogaklassen bjöds vi på en god och hälsosam lunch innan det var dags för mig att hasta vidare.

Jag sprang förbi Mandel Showroom en snabbis. Hann mest bara säga hej till alla jag kände innan jag var tvungen att åka hemåt för att hinna hämta upp Embla i skolan.

Sedan var de skjutsning till aktiviteter och full vardagsruljangs. När jag sedan skulle sätta mig och jobba på kvällen vägrade min dator att starta. Inte ett dugg förvånade dock eftersom den krånglat ett bra tag.

Bytte pressdag mot datacrash

Pressdag nummer fyra blev så inställd. Att fixa en ny datorn stod liksom högre upp på listan. Och jag fick den finaste datorn ni kan tänka er, en MacBook Air i roséguld! En av fördelarna med att vara anställd.

Resten av dagen handlade om att starta upp datorn och rädda det som kunde räddas från backuper. Och det gick förvånansvärt bra. Bara några program och typsnitt som behöver köpas till och så är jag redo att göra nya tidningar igen.

Vill ni kolla in vilken dator jag valde kan ni göra det HÄR.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.