Daisy och Ruudi har flyttat in på gården!

Daisy ville gärna åka transport.
Båda ponnyerna ombord.
Mot Udden!
Daisy och Ruudi gillar ny hagen.
Ruudi har förvandlats från arg bitponny till jordens mysigaste kille.
Livet med häst är bäst!
Mina älskade tjejer!

Nu var det en hel vecka sedan jag uppdaterade här på bloggen. Och mycket har hänt sedan dess. Störst av allt är så klart att Daisy och Ruudi har flyttat hem till oss här på gården.

I fredags morse tog vi hästbussen till Tyresö Ryttarförening där vi mötte upp personalen. Vi skrev lite papper och sedan var det dags att lasta in hästarna. Daisy traskade på transporten som att hon inte gjort annat. Ruudi var inte lika taggad men med hjälp av personalen och en longeringslina gick även han ombord. Så duktiga ponnier!

En timme senare var vi hemma på gården med vår alldeles egna ponny och en helt fantastiskt liten kille som sällskap. Till en början var båda hästarna lite reserverade, det var ju så mycket nytt att titta på. Men så fort de kom till hagen slappnade de av.

Nu har det gått två dagar med hästarna och det är så oerhört mysigt. De verkar gilla sina nya boxar där de står över natten, de äter gräs dagarna igenom och har fått gå på små upptäcktsfärder här på gården. Vi tänker att de får vänja sig vid miljön här ordentligt innan vi ger oss ut på några längre promenader.

Livet med häst har verkligen börjat på allra bästa sätt. Vill aldrig att den här sommaren ska ta slut!

Idag ska vi försöka färdigställa vår grushage. Vi beslutade att ha två grindar till den så vi behöver åka och komplettera med ytterligare en grind. För övrigt blir det vanliga stallsysslor och så bad och häng på bryggan. Det verkar bli ännu en fantastisk sommardag!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.