Utenatt, fix på gården och massor av gott

Inlägget är i reklamsamarbete med Matsmart och innehåller annonslänkar

Dags för junis utenatt.
Yrvaken och med trendig tältfrisyr, haha!
Hage nummer två på gång.

Ni som följt mig ett tag vet ju om att jag och Embla kör en utmaning. Den går ut på att man ska sova ute en natt i månaden under ett års tid. Den här månaden har det varit så himla fullt upp med allt kring Udden så junis utenatt höll nästan på att falla i glömska. Men igår kväll drog jag fram tältet och smällde upp det på tomten för att få till den där utenatten. Det är ju ute på tomten också även om det inte blir så mycket äventyr. Men utsikten var det inget fel på iallafall. Så nu är det ynka en utenatt kvar på utmaningen. Jag kan verkligen rekommendera att köra denna challenge tillsammans med en kompis, barn och/eller partner. Så mysig grej att ha tillsammans!

Idag har vi varit och handlat material till hage nummer två och slagit ner stolpar. Och så har jag organiserat i vårt skafferi. Älskar att köket har så mycket förvaring och skåp ända upp till det skyhöga taket.

En liten del av allt jag beställde från Matsmart.

Jag har beställt hem så mycket skafferivaror från Matsmart. Och det, mina vänner, är något jag också varmt kan rekommendera! Hos Matsmart finns alltifrån pasta, till kaffebönor, godis och chips till schampoo, solkräm, disktrasor, läsk, proteinpulver, ja, you name it. Ta och kolla in dem bara! Förutom att man sparar hur mycket pengar som helst så räddar man också fantastiskt bra produkter från att bli svinn. Matsmart säljer alltså produkter som kan ha något fel på förpackningen eller har kort datum men som smakar lika bra som om du köpt dem i din vanliga mataffär. Med andra ord sparar du pengar samtidigt som du blir en miljöhjälte!

Är du ny kund får du just nu 10 procents rabatt på ett helt köp hos Matsmart. Med denna länk och koden NYKUND sparar du alltså ännu mer!. Ange bara koden när du kommer till kassan så dras det automatiskt av 10 procent på redan vansinnigt bra priser.

Nu ska jag fälla ihop datorn, borsta tänderna och lägga mig och läsa en stund innan det är dags att sova. Imorgon är det en ny arbetsvecka!

PS. Denna produkt (finns också hos Matsmart) är rena mirakelprodukten för dig som rakar dig men vill slippa röda prickar.

Kan verkligen rekommendera DENNA (just nu hos Matsmart) för er som rakar er men vill slippa röda prickar.
Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.