Emblas födelsedag och progressen med Danne

Embla 15 år!
Födelsedagen bjöd på lite trim på banan.
… och mängder av sushi.

Igår fyllde Embla 15 år! Vi firade som alltid med tårta, sång och paket på sängen. Sedan blev det hästmys och ett dressyrpass med Danne. Efter lunch hade vi familjen över på födelsedagsfika. Verkligen supermysigt! Dessutom sken solen och vi hade sommarvärme. Dagen bara försvann som alltid när man har trevligt och framåt kvällen åt vi mängder av sushi enligt Emblas önskemål. En riktigt bra födelsedag!

Jag har fått massor av frågor om hur det går med nya ponnyn. Och jo, det går oförskämt bra! Tror att vi fattade ett klokt beslut när vi lät Embla vara kvar en dryg vecka med Danne nere hos Elin i Skåne när vi köpte honom. Embla hittade lite knappar redan där och nu har vi fortsatt träna för fröken Aspnäs. Hon är så himla duktig!

Målet är att Embla och Danne ska komma ut och tävla så småningom men vi skyndar långsamt. Den närmaste tiden kommer fullt fokus ligga på att de ska lära känna varandra och att träna, träna, träna. Bara för att man har en fin ponny betyder det inte att det är lätt att rida den. rentav tvärtom faktiskt.

Men kortfattat så är vi väldigt glada att det blev just Danne som flyttade hem till oss. Han är förutom en riktig power ponny också otroligt snäll och mysig. Lyllos oss!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.