Grusade planer, påsk och hästskit

Min stora påskhare.

Påsken är snart över och den har gått så in i helsike fort. I torsdags hade vi hovslagare här och det tog nästan halva dagen. Blir ju så när man skaffar fler och fler hästar… I vilket fall så var det himla skönt att bli av med snösulorna. Jag tycker alltid att det är så svårt att hålla rent med de där sulorna på men samtidigt vill man ju inte att hästarna ska ha jordens snöstyltor. Nu är iallafall både snö, snöstyltor och sulor ett minne blott.

På torsdagskvällen skulle Embla har träning med Danne men då hon hade ont i halsen och var hängig fick vi ställa in både skola och träning på torsdagen. Vi fick även ställa in fredagens tävling som de var anmälda till. Så himla surt! Tyckte så synd om Embla för hon hade verkligen sett fram emot att tävla. Men förhoppningsvis kommer det fler chanser till tävling inom kort.

Påskhelgen har inte varit så händelserik. Jag har jobbat och vi har fixat lite här hemma. Och så har det varit ett himla åkandes på gården. Jag lade ut i en Facebookgrupp att jag hade hästgödsel att skänka bort och folk har varit som galna. Det har varit ett halvtidsjobb att bara lägga upp ett schema så att alla släp ska få plats på gården. Men jättekul att det kommer till användning att att lite skit kan skänka så mycket glädje, ha, ha!

Ikväll vankas Rickards grillbuffé och ett glas vin men först ska alla hästar motioneras. Först ut är Danne.

Hoppas att ni har en skön påskhelg, ta hand om er!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.