Möt vår nya ponny Danne!

Säg hej till Dannelito!

Ni som följer mig på Instagram har väl kanske sett att vi blivit med ny ponny? Och ni som inte följer mig på Instagram ser till att göra det på direkten via länken HÄR, haha!

I fredags åkte jag och Embla ner till Elin Aspnäs i Skåne för att träffa vår nya stjärna Dan Kano AT, även kallad Danne. Danne är en nioårig D-ponny med otroligt fina gångarter. Han är jättesnäll och superpigg och har väldigt många växlar som Embla nu ska lära sig att hantera.

Jag var med Embla nere i Åhus över helgen och mös med hästarna och hundarna på gården, var och storhandlade och som alltid i Åhus, käkade glass i hamnen. Igår åkte jag hem medan Embla stannade kvar hos Elin för att träna en vecka.

Jag behövde lösa av Rickard hemma med hästarna och så har vi lite att fixa tillsammans innan Danne kommer hem och Rickard drar ut till Sandhamn.

Saknar redan Embla jättemycket men är så glad för hennes skull. Hon lever verkligen sin dröm! Och idag tror jag att några andra tjejer från Stockholm skulle komma ner till Skåne så då blir det lite kompisgäng för henne också.

Nu ska jag ha lunch på tu man hand med min kära make. Händer inte alltför ofta.

Kram, kram på er! Vi hörs snart igen!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.