PS of Sweden rabatt och snygga schabrak

ps of Sweden rabatt
PS of Sweden rabatt? Ja, klicka HÄR.
Daisy i sitt fina schabrak.

PS of Sweden rabatt – inlägget innehåller annonslänkar

Sedan jag postade en bild på Embla och Daisy från deras programridning för någon vecka sedan har meddelanden med frågor om deras tävlingsschabrak duggat tätt. Var kommer schabraket ifrån? Var har ni köpt schabraket? Så fint schabrak, varifrån?

Och svaret på frågan är att schabraket kommer från PS of Sweden. För er som inte känner till PS of Sweden sedan tidigare så är det som namnet avslöjar ett svenskt företag. Men det var inte med det snygga schabraket man slog igenom. År 2013 lanserade PS sina första anatomiska träns. Grundare och ägaren Karin Bjärle såg ett tomrum på marknaden och succén lät inte vänta på sig. 2015  lanserades så de snygga schabraken och PS stannade inte där. Idag hittar vi både ridkläder och utrustning till hästen och ponnyn på hemsidan. Och det är riktigt bra produkter av hög kvalitet.

PS of Sweden rabatt

HÄR kan du se alla produkter hos PS. Och anmäler du dig till deras nyhetsbrev HÄR så får du 10 procents rabatt på ditt köp. Hur himla bra?

Vill du titta närmare på den modellen som Daisy hade under programridningen hittar du det HÄR. Modellen heter dressyrschabrak Winning Round och är ett vitt anatomiskt schabrak med kantband i silver och svart, och PS quiltade Monogram-mönster. Stoppkuddar håller schabraket på plats och undviker friktion. Insidan av schabraket är försedd med ett antibakteriellt quick dry-material som hjälper till att transportera bort fukt.

Här är några fördelar med schabraket som PS själva listar:

  • Extra mankfrihet
  • Stoppkuddar håller schabraket på plats
  • Antibakteriell och snabbtorkande insida
  • Smutsavvisande ovansida
  • Quote: ”Watch the queen conquer”

Rabatten gäller på hela sortimentet och inte bara på schabraken. Så alltså även på ridkläder, träns och annan utrustning till din häst eller ponny.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.