Sportlov dag nummer 1 – ponny och löpning

Sportlov och vår ute i Uddby i förmiddags.
sportlov
Vårkänslor (precis som på bilden) i kroppen också. (Det snygga setet kommer från Stronger och koden KARIN20 ger 20% rabatt)

sportlov – inlägget innehåller annonslänkar

Nu har vi börjat sportlovet här i Tyresö. Och vi började det på bästa sätt. Med sovmorgon, följt av frukost och sedan iväg till stallet. Embla tog in Svea från hagen och jag drog ut på en löprunda. Något som är galet bra med stallet, förutom ponnysar och kompisar då, är att det ligger precis vid elljusspåret. Så medan Embla hänger i stallet med sina kompisar så har jag kunnat åka skidor eller löpträna. Jo, det finns utegym också. Det brukar jag dock aldrig använda. Men det kanske blir mitt nya häng nu i vår, vem vet.

Embla är fortfarande kvar i stallet men jag drog hemåt efter löprundan. Gjorde några ärende på vägen, hämtade paket och sådant. Och nu har jag duschat, fått i mig en lunch och så har jag sopat bort allt grus på uppfarten. Älskar den känslan när man städar bort vintern!

Ville egentligen bara kika in en snabbis och säga att jag lever innan jag preppar termosmuggen med kaffe och sticker tillbaka mot stallet igen.

Ska ni göra något speciellt på sportlovet? Eller har ni kanske redan haft lov?

PS. Stories från sportlovet hittar du på Instagram HÄR.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.