Tefal Travel Mug – test av termosmugg

Tefal Travel Mug
Jag har testat Tefal Travel Mug.
Tefal Travel Mug
Bra funktion och snygg design.

Tefal Travel Mug – inlägget innehåller adlinks

När jag är på resande fot är en termosmugg ett måste! Främst för kaffe då men denna modell funkar även finfint för att hålla kall dryck just kall under varma sommardagar. 

Tefal Travel Mug är rena rama drömmen för outdoorsy typer som jag. Och vi ska inte snacka om hur praktisk den är att ha med sig på husbilssemestern! 

Muggen rymmer hela 0,36 liter och med sin smidiga öppnings- och stängningsfunktion förhindrar man spill med ett lätt tryck. Självklart är muggen helt BPA-fri och dessutom enkel att göra ordentligt ren eftersom man lätt kan skruva isär lockets alla delar. Förutom det så tål alla delar maskindisk om man råkar ha tillgång till en sådan.

Så till det mest väsentliga då, funktionen. Och jo, även här får denna termosmugg ett stort plus. Som utlovas håller den drycken varm i fyra timmar och kall i hela åtta timmar.

När det kommer till designen är den också riktigt nice; enkel och stilren. Praktisk silikon (kommer i en mängd fräscha färger) för ett snyggt och säkert grepp och en 360 graders öppning som tillåter att du dricker från alla håll.

Vill du kolla in denna smarta termosmugg hittar du den HÄR. Och är du intresserad av fler produkttester hittar mängder HÄR.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.