Freska hemstädning erbjuder nöjdhetsgaranti

Freska hemstädning
Friska hemstädning ger dig mer tid till annat. Photo cred: Freska

Freska hemstädning – inlägget är sponsrat

När jag växte upp var det ingen av mina vänner som hade städhjälp hemma. Det var en självklarhet att man städade sitt eget hem. Och för den äldre generationen är det kanske fortfarande så? Men i min bekantskapskrets så har säkert hälften, om inte fler, hjälp med att hålla hemmet rent och städat. Och jag tror inte att det i så många fall beror på lathet utan snarare på tidsbrist.

Idag har de flesta av oss svårt att få timmarna att räcka till till allt vi vill hinna med att göra. Vår tid är en bristvara och vi betalar gärna för att få hjälp med en hel del tjänster. Det är tjänster som hemstädning, fönsterputs, matkassar och hjälp i trädgården för att vi ska hinna jobba, läsa läxor, skjutsa till aktiviteter, träna själva, laga mat och kanske få en liten stund över för att träffa vänner.

Jag vet att många har problem med att ”låta någon annan ta hand om min smuts”, att det är gamla värderingar som ligger kvar. Själv ser jag det istället som att hen som städar hos mig är lika stolt över sitt yrke, sin expertis, som jag är över mitt. Dessutom är hen bättre på städning, är mer effektiv och resultatet blir bättre än om jag gör det själv.

Så här fungerar Freska hemstädning

Hos Freska är det enkelt att beställa hemstädning. Du bokar din städning online på bara några minuter. Så här går det till:

  1. Du anger hur stor bostaden är och väljer vilken typ av städning du önskar.
  2. Sedan väljer du en tid som passar dig.
  3. Du betalar säkert via Freskas hemsida och din städare kommer till dig vid önskad tidpunkt.
  4. Freska ger dig ett skinande rent hem och du får tid till annat.

Freska utlovar 100% nöjdhetsgaranti

Om du mot all förmodan skulle vara missnöjd med din städning lovar Freska att rätta till problemet. Deras kundservice är öppen fem dagar i veckan!

Hur ofta?

Du väljer själv hur ofta du vill få städat hemma. Kanske vill du bara ha städat en gång? Flyttstädat? Kanske var fjärde vecka, varannan vecka eller varje vecka? Valet är ditt.

Vad ingår i Freska hemstädning?

På hemsidan står utförligt vad som ingår i Freskas hemstädning. Men har du några specifika önskemål så kan du lägga fram dem till din städare, hen lyssnar gärna och är flexibel.

Freskas städare

Alla städare hos Freska är professionella och har genomgått utbildning.  Du kan välja att få samma städare vid varje tillfälle. Men skulle inte kemin stämma mellan er två har du även möjlighet att byta till en annan städare.

Boka Freska städning

Är du sugen på mer fritid? Har du funderat på hemstädning men inte riktigt vetat vart du ska vända dig? Kanske kan Freska vara något för dig! Du kan läsa mer om deras hemstädning och boka HÄR.

 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.