Micronålsbehandling – tillbaka till min hudvårdsrutin

micronålsbehandling
Tillbaka till min hudvårdsrutin med micronålsbehandling.

Micronålsbehandling – inlägget innehåller rabattkod och adlinks från Swiss Clinic

Nu är det slut med sommar och sol för den här gången. Och det betyder att jag kan gå tillbaka till min hudvårdsrutin med Swiss Clinic. Jag vet inte om ni minns att jag skrivit om  min micronålsbehandling tidigare? Om inte kan ni läsa mitt inlägg HÄR.

I vilket fall så har jag inte rullat något med Swiss Clinic under sommaren. Det är inte så bra att kombinera sol och micronålsbehandling. Men nu är det dags att komma tillbaka till bra rutiner igen.

Micronålsbehandling hemma

Det bästa tycker jag är att jag gör behandlingen hemma så jag inte behöver passa några tider på salong eller åka in till stan. Nej, jag tar bara några minuter innan jag lägger mig och rullar med skin rollern. Brukar köra fem kvällar i rad, sedan pausar jag i fem kvällar så att huden får vila. Sedan rullar jag fem kvällar igen och så vidare. Ibland pausar jag behandlingen. Främst inför utlandsresor men även ibland när jag känner att jag inte orkar eller har tid.

Det bästa med micronålsbehandlingen tycker jag är att jag ser resultat direkt. Min hy känns rosigare och mer ”plumpad”. Tycker verkligen att Swiss Clinics produkter funkar för mig. Jag använder Dermaroller 0,5 mm och deras Faceserum. Är man yngre ska man dock välja de kortare nålarna på 0,2 mm.

Utbytbara huvuden

Nytt för i år från Swiss Clinic är att de har börjat med utbytbara huvuden. Så himla bra att man inte behöver kasta hela skin rollern när nålarna är utslitna utan bara beställa hem och klicka på ett nytt nålhuvud. Det är mycket bättre för miljön och det blir betydligt billigare för mig som konsument. Den kombinationen tackar man ju inte nej till, haha!

Vill ni kolla in Swiss Clinics sortiment hittar ni det HÄR. Jag utlovar synbara resultat! Blir ni sugna på att testa kan ni använda koden karinrahm20 för 20% rabatt på hela sortimentet.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.