Dubbelbokning och Coffee Break

Mitt liv är ett enda kaos. Allting händer precis just nu. Högt och lågt. På sistone har det verkligen varit lite väl mycket att göra, imorse hade jag till och med dubbelbokat möten så jag var tvungen att avboka lanseringen av Immersive Fitness på SATS Stureplan. Tråkigt! Men jag kollade ju in det redan i somras när de var på världsturné så jag vet iallafall vad jag missade.

Min morgon blev riktigt bra trots miss i kalendern, berättar mer om det sen för nu är det JOBB som gäller. Tack gode gud för kaffe!

Självklart var jag på plats för att testa träningsupplevelsen utöver det vanliga.
Från Immersive Fitness The Project förra året.

//My life is a big chaos right now. Everything is happening at the same time. High and low. Lately I´ve had too much to do, this morning I even double booked my meetings so I had to cancel the launch of Immersive Fitness at SATS Stureplan. What a pity! But I checked it out last summer on their world tour, so at least I know what I miss out on.

My morning was really good despite of the calender failure, I´ll tell you more about that later because now I need to WORK. Thank God for coffee!
Karin Rahm

Kul att du hittat hit! Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil. Här delar jag med mig av mina bästa verktyg i form av goda recept, de senaste trenderna inom träning, mode och skönhet, roliga tips, mindfulness, resor, karriär och mina tankar kring allt och ingenting. Ja, som en riktigt bra kompis, fast på nätet. Välkommen till Karin Rahm - vårt community!