Edblad rabattkod ger 15% rabatt och dagens to do

Edblad rabattkod
Idag tipsar jag om en fin Edblad rabattkod som ger 30 procent på ett helt köp!

Edblad rabattkod ger 30 procents rabatt – inlägget innehåller annonslänkar till Ellos och MQ Marqet

Edblad har funnits med länge nu men under det senaste året har märket blivit omåttligt populärt. Framför allt bland den yngre målgruppen är Edblads smycken ett måste. (Mer om det unga modet och den så kallade Stockholmsstilen kan du läsa HÄR.) Men Edblad har ett väldigt stort utbud av smycken för alla åldrar. Allt från smycken till de allra minsta till djärva smycken och mer klassiska dito.

Jag är väldigt förtjust i deras Herringbone halsband HÄR och armband HÄR. Ett annat smycke som ligger på min önskelista är deras tennisarmband HÄR. Jag tycker att de ser så lyxiga ut. Är också omåttligt förtjust i deras creoler. Utbudet är enormt; stora, små, breda, skira, klassiska eller statement.

Edblad rabattkod

Ekonomin tillåter tyvärr inte att jag köper allt jag önskar från Edblad men med deras 30 % rabattkod så tänkte jag passa på att beställ något eller ett par smycken iallafall.

Du hittar rabattkoden HÄR, just nu får du 30 % rabatt på den dyraste varan + 10 % på resten av ordern när du handlar för minst 199 kronor. Du ser koden längst upp på sidan HÄR. Det betyder exempelvis att ett par Peak Creoles örhängen blir mer än 100 kronor billigare HÄR (klicka)  än om du köper dem direkt hos Edblad.

På tal om bra priser så ska jag och Embla åka till Stockholm Ridsport idag. Vi har bokat tid på deras vårrea. Misstänker att jag kommer spendera lite (mycket) pengar där också, ha ha! Dessutom ska vi hämta ut Emblas nya ridstövlar som vi måttbeställt. Inte billigt! Det blev ett par svarta De Niro med lackad kant och bling. Galet snygga!

Nåväl, vi ska vara i butiken om en timme så det är hög tid för mig att byta om från mjukiskläderna och kamma igenom håret en aning. Och kanske sätta på mig något fint smycke från Edblad.

I eftermiddag ska vi motionera alla hästarna och det brukar ta sin lilla tid så misstänker att jag inte tittar in här något mer idag. Men vi hörs snart igen!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.