Stockholmsstil – vad är det?

stockholmsstil
Stockholmsstil trendar bland unga tjejer och killar.

Stockholmsstil – inlägget innehåller annonslänkar från Klarna

Jag antar att du har hört talas om Stockholmsstil? Men du kanske inte vet vad det är? Det är en stor trend bland yngre tjejer och killar just nu. Ett mode som faktiskt är ganska lätt att följa. Här nedan kommer jag att ge några exempel på kläder och smycken (och länka till dem) som är helt rätt om man vill haka på den här stilen.

stockholmsstil jeans
Jeans i Stockholmsstil HÄR

Några utmärkande plagg som innefattas i Stockholmsstilen är jeans med låg midja och något utsvängda ben som DE HÄR och stickade tröjor i sobra färger och i fint material, som exempelvis kashmir. På fötterna får man gärna bära UGGs, ett par Inuikii eller ett par sneakers i den här stilen.. På överkroppen kan man förutom stickade tröjor ha på sig skira toppar med volanger eller spets.

Smycken i Stockholmsstil

När det kommer till smycken är det okej med både guld och silver. Men smyckena får gärna komma från Edblad eller Safira.

Några av de mest populära örhängena inom Stockholmsstilen är Peak Creoles Steel och Gold och  Peak Hoop HÄR och Lilian Studs från Edblad HÄR. Halsband som trendar är enkla smycken som Perla Necklace Gold HÄR och Pure Heart Necklace HÄR och dyrgripar som DETTA från Hermès.

Andra plagg som är helt rätt att bära enligt Stockholmsstilen är stickade koftor från Selected eller Soft Goat. Och över dem glansiga, glossiga svarta dunjackor som exempelvis DEN HÄR från 8848 Altitude eller motsvarande jackor från Colmar, Jetset eller Moncler. Basic t-shirts SOM DENNA och DENNA funkar också om man vill följa Stockholmsstilen.

Ett annat måste för en tjej med den rätta Stockholmsstilen är att ha åtminstone en Knekki hårsnodd. Antingen i håret eller runt handleden. Eller allra helst både och. Andra populära accessoarer nu till vintern är armvärmare från Soft Goat.

När det kommer till handväskan får den gärna ha ett kedjeaxelband. Några exempel på handväskor som trendar är DEN HÄR, DEN HÄR och DEN HÄR. Och DEN HÄR klassikern som aldrig går ur tiden.

Den här stilen syftar till att se ordentlig och dyr ut med kvalitetsplagg i fina material. Men det går att hitta plagg i Stockholmsstil bland kedjorna till en billigare peng, som DENNA väska hos ASOS och DEN HÄR ATP look-a-liken från Gina Tricot och DEN HÄR TRÖJAN från Bubbleroom.

PS. Vill du ha en Edblad rabattkod som ger 30 procents rabatt så hittar du en i mitt tidigare blogginlägg HÄR <– KLICKA

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.