En bloggfri vecka

Så svischade en vecka förbi. En vecka då jag tillbringade min tid med allt möjligt skoj förutom att blogga.

Men tro inte att ni missar vad jag har haft för mig för det! Här kommer en redogörelse i korthet för veckan som gått:

Började morgonen urtidigt på Google Akademin.
Blev en mumsig poké bowl till lunch.
OOTD. Skjortan har jag fått massor av komplimanger för. Den är köpt HÄR (adlink)
Blev hamburgare och fotboll…
… för alla utom mig. Jag behövde jobba.

Onsdag 27 juni

Började med en urtidig morgon och utbildning på Google Akademin. Har ni inte kollat in deras utbildningar så gör det! De har en liten pop up på Jakobsbergsgatan till oktober och där går det bra att insupa kunskap och sippa gott kaffe alldeles gratis. Efter utbildning drog jag till kontoret och jobbade. Köpte med mig goda poké bowls hem till lunch och på kvällen grillade vi hamburgare och kollade på fotboll. Okej alla utom jag då, eftersom jag satt och jobbade mot en deadline.

Jag och Embla tog bilen till Örebro.

Torsdag 28 juni

I torsdags tog jag och Embla bilen till Örebro. Älskar att jag har friheten att jobba varifrån jag vill! Blev middag hemma hos mamma på kvällen. Så mysigt att vara i sitt gamla barndomshem!

Hundpromenader…
… och långpass på landet.

Fredag 29 juni

Jobbade hela dagen bortsett från några korta promenader med mammas grannars hund. Embla är helt förälskad i den hunden och drömmer så klart om att en dag få en alldeles egen.

På seneftermiddagen åkte jag och handlade lite inför mammas födelsedag och sedan njöt jag av ett härligt långpass längs hästhagar och åkrar.

Tårta på sängen på mammas födelsedag.
Lilla mamma.

Lördag 30 juni

Satte klockan för att gå upp och sjunga för mamma. Vi hade gömt en liten tårtstubbe i hennes kylskåp och uppvaktade henne med den och skönsång på födelsedagsmorgonen. Under dagen förberedde vi inför att mammas vänner skulle komma och fira henne.

Vid 15-tiden dök de första gästerna upp och partyt var inte över förrän 22.30 på kvällen. Så kul för mamma att bli så uppvaktad!

Middag på vackra Mårsta.

Söndag 1 juli

I söndags passade jag på att jobba lite varvat med att ligga och läsa en bok i solen. Bra kombination det där! På kvällen åkte vi till mammas särbo. Han bor på Mårsta, en jättefin gård utanför Örebro. Där åt vi middag och gick runt och tittade på ägorna. Så mysigt på landet!

Mamma simmar i ”Pölen”.

Så här glad är man när man är hemma hos sin mamma.

Måndag 2 juli

Startade dagen med jobb. Det märks att många har gått på semester för det är så mycket lugnare tempo nu. Passar mig utmärkt, då kan jag fokusera på min huvudsyssla, att få tidningen klar. På eftermiddagen åkte vi och badade i ”Pölen”, en liten pöl i närheten av Närkes Kil. Tror jag, haha!

Kvällen bjöd på mer jobb, mys med mamma och Embla och hundpromenad.

Mums med körsbär!

Tisdag 3 juli

Efter körsbärsplockning åkte vi tillbaka till Stockholm. Jobbade och packade upp, tvättade och tittade på fotbollen. Pretty much it.

Pussåkram!

/Karin1414

Läs föregående inlägg HÄR

För mer inspiration följ mig på Instagram HÄR , Facebook HÄR och Bloglovin´HÄR

A blog free week

Sorry guys, today you need to use Google Translate. :´(

Read previous post HERE

For more inspiration please follow me on Instagram HERE , Facebook HERE and Bloglovin´HERE.

 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.