Långlunch i Port Leucate – Torsdag 1 augusti

På vår väg till Port Leucate träffar vi jättesöta miniponnies.
En liten fiskeby.
Port Leucate
Här har det mumsats ostron.
Port Leucate
God långlunch i Port Leucate. Cesarsalladen var inte utav denna värld!
Tillbaka i vårt kära Leucate Plage.

Port Leucate

Efter en sen frukost drog hela familjen iväg på cyklarna för att se oss om i området. Och det fanns mycket att se här i trakterna kring Leucate! Precis nykläckta små kycklingar, vackra Chevalhästar och supersöta minimala ponnies, långsträckta sandstränder, en fiskeby med det största berget av ostron jag någonsin sett, pinjeskogar och vackra kanaler. Vi tog oss in till Port Leucate för en fantastisk god långlunch. Visade sig att den blev en aning längre än vi tänkt eftersom Rickard lagt plånboken med båda våra kort kvar hemma i husbilen. Men det betydde bara några extra mil i benen för Rickard och någon extra timme på restaurangen för mig och Embla, haha!

Svettiga, tillbaka efter vårt cykeläventyr, gick vi ner till stranden och tog ett dopp och hängde ett tag på stranden. Vi lever verkligen det bästa semesterlivet just nu. Det är äventyr kombinerat med avkoppling, strand och natur kombinerat med stadsliv, ibland planerat och ibland händer allt bara spontant. Älskar husbilslivet!

Efter middag utanför husbilen tog jag och Embla en kvällspromenad i området. Det är så vackert ljus här på kvällen så det går inte att beskriva. Ska bevara minnet av dessa vackra kvällar under mörka långa vinterdagar i Sverige.

Mer från vårt husbilsäventyr hittar ni som highlights HÄR.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.