Från olivgård till sandstrand – onsdag 31 juli

Frukost på olivgården.
Utsikten från en smutsig framruta på väg till Leucate Plage.
Startade med en rejäl lunch.
Följt av sol och bad.
Drog iväg på en egen upptäcksfärd.
Hittade ett litet berg att kuta upp för.
Blev en mysig kväll med världens bästa familj.

Onsdag 31 juli

Vaknade upp på vår olivgård. Det var strålande sol och sköna vindar så vi satte oss ute och åt vår frukost. Älskar den här platsen! Men idag ska vi sticka vidare på nya äventyr. 

Hade kollat upp en ställplats i Park4Night-appen i Leucate Plage, strax norr om Perpignan i sydöstra Frankrike. Skulle ta under en timme att köra dit men som vanligt lurade gps:en oss iväg på en liten omväg. Med tankning tog det minst det dubbla. Som vanligt.

Väl parkerade bytte vi om till badkläder under kläderna för att köra en kombinerad lunch på strandhak med bad och sol. Vår strandrestaurang var supermysig, hade fin inredning, fantastisk mat och trevlig personal. Tyvärr drog personalens tillgänglighet, eller snarare frånvaro, ner betyget ett par snäpp. Men mätta och belåtna blev vi iallafall. Och redo för sol och bad vid en fantastisk långgrund sandstrand.

Några timmar senare drog vi oss tillbaka till husbilen. Embla och Rickard slappade medan jag drog ut på ett eget vandringsäventyr med inslag av löpning. Hade tänkt promenera till grannorten men så såg jag ett berg i fjärran och tänkte att dit ska jag upp. Och upp kom jag och fick löpfeeling. Så skönt med liten egentid och rörelse när man sitter mycket still i bilen.

Under kvällen hände ingenting speciellt vi bara satt och lät några timmar av semestern dra förbi. Så skönt! Känner mig verkligen utvilad nu.

Tror att vi stannar här under morgondagen också. Vi är lite sugna på att lyfta ner cyklarna och se oss omkring lite mer i området. Håller er så klart underrättade. Men nu ska vi lägga oss och kolla på film. Sov så gott!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.