Nick Cabana klockor – tag 2 betala för 1

Nick Cabana klockor
Beställ 2 Nick Cabana klockor betala för 1.

Nick Cabana klockor – inlägget innehåller adlinks

Är helt såld på mina Nick Cabana klockor! Och det verkar de flesta jag möter också vara. Får alltid komplimanger och frågan om var min klocka kommer ifrån. Så tänkte att om någon av er, kära läsare, också diggar dem så vill jag tipsa om att Nick Cabana nu har ett julerbjudande som lyder tag 2 men betala bara för 1! Nästan orimligt bra! Men helt sant!

Nick Cabana klockor – tag 2 betala för 1

Och för att ta del av detta erbjudande behöver vi inga krångliga rabattkoder utan bara klicka oss vidare till deras sajt HÄR.

Jag skulle säga att detta är tillfället vi kanske aldrig får igen. Tillfället då vi kan ge bort en superfin i julklapp till någon vi tycker om samtidigt som vi får behålla en själva… ha ha!

Modellerna jag har heter:

Nick Cabana klockor
Till vänster Elixir Gold HÄR, till höger Boheme HÄR

Den med svart urtavla; Boheme D´or, 1 495 kronor HÄR. Detta är ”originalet”. Boheme är den första kollektionen från Nick Cabana. Ett litet ”Vivez et Profitez” står skrivet på urtavlan vilket betyder ”lev & njut” och är en påminnelse om vad livet egentligen handlar om. Fint tycker jag!

Den helt guldfärgade modellen heter Elixir Gold HÄR och har en liten text som lyder ”Make Time Count”. Priset på denna är också 1.495 kronor. Elixir kommer även i en mindre modell Elixir Petite Gold HÄR, den är jag sugen på att satsa på nästa gång jag gör en klockinvestering.

Kolla in alla Nick Cabanas klockor HÄR. De kommer även i silver och rosé! Jo, de har också herrmodeller. Så passa på att fynda 2 för 1 medan chansen finns!

Och när vi ändå snackar, följ mig gärna på Instagram HÄR och Facebook HÄR för mer inspiration. Jag uppdaterar mina stories oftare än bloggen 😉

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.