Sjukstuga hos familjen Rahm

sjukstuga
I tisdags förmiddag var jag lite förkyld sedan blev det sjukstuga.

Det har varit sjukstuga här sedan i tisdags eftermiddag. Eller egentligen någon vecka till. Först var Rickard superhängig och låg hemma en vecka. Och sedan i tisdags har jag varit superförkyld med rinnande ögon och näsa. (Mina ögon är ingen vacker syn nu kan jag lova!) Och ovanpå det fick jag svinont i magen.

Det betydde att jag missade jullunch med jobbet i onsdag och julmingel med Adviral i torsdags denna vecka. Hade sett fram emot båda så det var riktigt tråkigt. Igår började jag dock känna mig bättre och kom utanför dörren för första gången. Jag åkte med Embla till stallet vilket gav lite ny energi. Älskar verkligen den platsen! Kanske slutar med att man blir med hästgård till slut….

Idag är jag fortfarande förkyld men det känns ändå helt klart som att jag är på väg tillbaka. Ska bli skönt att överge Netflix! Har sett en hel säsong av La cash de papel vid det här laget. Den är riktigt bra dock!

Embla har klarat sig från alla sjukdomar som vanligt. Stark liten rackare det där! På torsdag har hon skolavslutning. Hon är så värd lite vila efter en termin med mycket plugg och långa kvällar med aktiviteter.

Nej, nu ska jag fixa lite morgonkaffe! Vi hörs senare!

Följ mig gärna på Instagram HÄR och Facebook HÄR för mer kontinuerlig uppdatering.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.