Njut av din dag!

Idag har jag en dag off från jobbet. Ja, det är absolut inte frivilligt för jag har supermycket jobb. Anledningen är att jag har lämnat in mina datorer på Digital Inn (igen).

Istället för att stressa upp mig över att jag har mycket att göra ser jag det som en belöning att bara få göra det som faller mig in. Njuta av en kopp kaffe i mitt eget sällskap, ta en promenad i city och långlunch med en vän.

Påminnelse till mig själv: ett dygn har bara 24 timmar, gör saker som gör dig glad.

//Today I have a day off from work. It is certainly not what I desired, I have so much work to do. The reason is that I left my computers at Digital Inn (again).

Instead of feeling stressed about having a lot to do, I will try to see it as a reward, get to do exactly what comes into my mind. Enjoy a cup of coffee in my own company, take a walk in the city and a long lunch with a friend.

Reminder to myself: a day has only 24 hours, do things that make you happy.

Karin Rahm

Kul att du hittat hit! Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil. Här delar jag med mig av mina bästa verktyg i form av goda recept, de senaste trenderna inom träning, mode och skönhet, roliga tips, mindfulness, resor, karriär och mina tankar kring allt och ingenting. Ja, som en riktigt bra kompis, fast på nätet. Välkommen till Karin Rahm - vårt community!