Tillfälligt avbrott pga sjukdom

Tillfälligt avbrott

Ja, då ligger man hemma med någon form av influensa. Det hela började med feber, huvudvärk och halsont men gick snart över till värk i kroppen. Värken i vänstra sidan av ryggen, alltså! Inte kul! Som tur är gör det bara ont när jag rör på mig. Sitter jag blickstilla mår jag nästan bra. (Vad 17 är det? Någon som känt samma?) Eller ja, jag är ju sjukt trött och hängig men iallafall.

Det här förklarar varför bloggen kanske kommer gå på sparlåga de närmaste dagarna. Hoppas att vara på topp igen inom kort. Kram!

Under tiden: läs det här inlägget ”8 livsmedel som du alltid bör ha hemma”. Jag har check på alla i mitt skafferi, har du?

Följ mig gärna på Instagram HÄR och Facebook HÄR.

Temporary interruption due to illness

Temporary interruption due to illness / tillfälligt avbrott

I´m at home with some kind of flu. It all started with fever, headache and a sore throat, but soon became ache in my whole body. The pain on the left side of my back, it´s killing me! Fortunately, it only hurts (very much) when I move. When I sit still, I almost don’t feel it at all. (What the heck is it? Anyone felt the same?) Well, I’m extremely tired but that I can deal with.

This is the explaination why the blog will not be updated as usual. Hope to be on top again soon. Hugs!

In the mean time read this article ”8 foods you should always have at home”. I have them all. How about you?

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.