Tjäna pengar hemifrån

tjäna pengar hemifrån
Tjäna pengar hemifrån. Skaffa ett konto HÄR och tjäna pengar hemifrån.

Tjäna pengar hemifrån – inlägget innehåller annonslänkar

Det är räntehöjningar. Det är inflation. Och matpriser, bensinpriser och elpriser stiger. Jag tror att vi är många som börjat känna av att pengarna inte riktigt räcker till lika bra som tidigare. Min lön är iallafall alltid slut före den 25:e nu för tiden. Som tur är har jag ett jobb vid sidan av där jag drar in en del pengar och får ekonomin att gå runt.

Så idag tänkte jag tipsa om några saker som man kan testa om man vill dra in lite extra pengar varje månad.

Tjäna pengar hemifrån – Använd affiliatelänkar

Nu tänker du kanske att det bara är influencers med tiotusentals följare som kan tjäna pengar på affiliatelänkar eller annonslänkar. Men så är absolut inte fallet! Du kan själv använda annonslänkar för att tipsa kompisar, familj eller vänner om produkter som du gillar. Det kostar inte kompisarna en krona men du tjänar mellan fem och 20 procent av summan kompisarna handlar för. Dessutom kan du själv handla via dina länkar och på så sätt få upp till 20 procents rabatt på produkterna du ändå skulle köpa. Jag rekommenderar alla, oavsett hur många följare man har eller inte har, att börja använda sig av affiliatelänkar. Du kan enkelt signa upp dig HÄR till exempel.

Enkelt att registrera konto

Att registrera ett konto för affiliate är helt gratis och medför inga förpliktelser. Däremot finns det massor av pengar att tjäna. Efter att du registrerat dig kan du ansöka till olika brands som du vill länka till. Sedan kan du börja länka till produkter (eller handla själv) från ICANIWILL, Ida Warg, BookBeat, Buttericks, Clarins, Efva Attling, Fristads, Live it, Lyko, Odd Molly, Partykungen.se, Protein.se, Pändy och hundratals andra onlinebutiker. Och låta pengarna rulla in.

Spara pengar till framtiden

Börja att pensionsspara utan att ha några pengar att spara? Jo, använder du koden stege119 så får du 50 kronor att börja ditt sparande med. Ladda ner Nowoappen i App Store här: https://itunes.apple.com/se/app/nowo/id1048953177 eller i Google Play här: https://play.google.com/store/apps/details?id=se.nowo.android och börja spara. Medlemskapet är gratis. För varje vän du i din tur tipsar om appen får du sedan 100 kronor till ditt konto. Och dina vänner får 50 kronor. Win win för alla! Hur smart?

Sälj saker du inte använder

Gör en storrensning i garderober och lådor. Jag är ganska säker på att du precis som jag har mängder av kläder, skor och prylar som du aldrig använder. Istället för att ha sakerna ligga och samla damm så samla ihop dem och lägg ut dem till försäljning på sajter som Tradera eller Plick. Eller ännu enklare beställ påsar från Sellpy och låt dem göra allt jobb med att fotografera och lägga ut annonser. Eller kolla om det ska hållas någon loppis i staden du bor i och boka ett bord där för att sälja dina grejer.

Behöver du köpa något och spara pengar, kolla alltid second hand först. Har du inte handlat på Tradera förut? Använder du koden kariwg88rg hos dem får du 50 kronor rabatt på ditt första köp. För 50 kronor får man mycket på Tradera!

Tjäna pengar hemifrån – Bli hundvakt

Gillar du hundar? I sådana fall kan du förena nytta med nöje! Bli hundvakt och promenera, passa, övernatta, hämta och/eller lämna hundar mot betalning. I Woof-appen kan du se tillgängliga tjänster på din ort.

Ta ett extrajobb

Om du känner att pengarna inte räcker alls kan det vara läge att hitta ett extrajobb utöver det jobb du har eller utöver dina studier. Det finns många jobb inom exempelvis försäljning och kundtjänst som kan utföras hemifrån. Kolla Arbetsförmedlingen, LinkedIn och Blocket Jobb.

Var med i marknadsundersökningar och tjäna pengar hemifrån

Det finns olika typer av marknadsundersökningar som man kan delta i för att tjäna pengar. Det finns de enkäter som tar några minuter och som du besvarar direkt i mobilen och det finns de undersökningar som görs på plats hos olika marknadsundersökningsföretag. De förstnämnda brukar bara inbringa några enstaka kronor, men som man säger, många bäckar små. Den andra typen av undersökningar ger mer betalt men där ska du också vara på en annan plats än hemma och exempelvis utföra smaktester av nya matprodukter, se en ny kampanjvideo och lämna respons på det eller dylikt.

Hoppas att det här inlägget fått några idéer om hur du kan tjäna pengar hemma och få ekonomin att gå runt lite bättre.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.