Vårens viktigaste vecka

Frukost från Pom & Flora hos Presskontakterna.
Frukost från Pom & Flora hos Presskontakterna.
Kicks från Under Armour AW15, på min önskelista.
Kicks från Under Armour AW15, på min önskelista.
Snygg kollektion signerad Under Armour.
Snygg kollektion signerad Under Armour och bikinis från Triangl (ja, tack!)

IMG_1311

En egen farmers market hos Modinåkerlind.
En egen farmers market hos Modinåkerlind.
Ett besök på Vass PR gör en alltid på gott humör.
Ett besök på Vass PR får en alltid på gott humör.
Mildh PR bjöd på god lunch.
Mildh PR bjöd på god lunch.

Då har startskottet gått, årets viktigaste vecka har börjat. Jag pratar så klart om den så kallade pressveckan då vi skribenter flänger runt mellan presskontoren för att kolla in vad som komma skall. Även om det är den mest hektiska veckan på säsongen så är det också den bästa. Inspiration till max, härliga kollegor, fantastiska pr-konsulter och inte att förglömma, den lyxigaste maten…

//And it´s on, the most important week this season. I´m talking about the ”press week”, when the media are visiting all the showrooms to check out what is hot next season. And even if it is the most hectic week this spring it´s also the best. A lot of inspiration, nice colleges, awesome PR-consultants and not to be forgotten, delicious food.

Karin Rahm

Kul att du hittat hit! Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil. Här delar jag med mig av mina bästa verktyg i form av goda recept, de senaste trenderna inom träning, mode och skönhet, roliga tips, mindfulness, resor, karriär och mina tankar kring allt och ingenting. Ja, som en riktigt bra kompis, fast på nätet. Välkommen till Karin Rahm - vårt community!