Fynda på postorder

142382281533819415 142735635217372455 Halens_webb

H15A14

Postorder, många ser det som ett skällsord. Haléns var ju tidigare ett solklart postorderföretag men idag när det råder en shoppa på nätet-trend så har de ju blivit mer av en webbshop. Fast priserna är fortfarande postorderlåga. Jag har plockat ut några riktiga fynd du kan göra om du vidgar vyerna.

//Mail-order, a word of abuse. Haléns has always been a mail-order company but today with the shop online trend it has more become a webshop. But the prices are still mail-order friendly. Here are a few really nice bargains, time to broaden the horizons, huh?

Karin Rahm

Kul att du hittat hit! Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil. Här delar jag med mig av mina bästa verktyg i form av goda recept, de senaste trenderna inom träning, mode och skönhet, roliga tips, mindfulness, resor, karriär och mina tankar kring allt och ingenting. Ja, som en riktigt bra kompis, fast på nätet. Välkommen till Karin Rahm - vårt community!