Vi har fått katter!

Bosse och Bettan trivs bra på Udden.

Halloj bloggen! Det var ju ett tag sedan jag var här inne och berättade om livet. Och det har hänt en hel del sedan sist. Det största av allt är att vi fått två katter!

Att bli med katter var ingenting vi hade planerat men när en vän lade ut ett inlägg på Facebook om att en bekant till henne akut sökte nytt hem till sina katter så kunde vi inte motstå det. Bosse och Bettan, som våra nya små familjemedlemmar heter, är två helt fantastiska små missar. De går på lådan, kommer när man ropar på dem (iallafall Bosse, haha!) och de klöser inte på någonting. De är väldigt tillgivna och verkar trivas jättebra här på Udden. Och jag älskar dem redan så mycket!

Förra veckan åkte jag på jordens förkylning med halsont och huvudvärk. Supersegt att känna sig hängig när det var så fint väder. Men jag piggnade på mig i helgen och hann njuta lite av sol och värme. Jag och Embla var bland annat ute på en nästan två timmar lång uteritt här i skogarna runt omkring. Så otroligt härligt att galoppera fram i skogen!

Och så hann jag med att klä på mig vanliga människokläder och åka in till stan för en födelsedagsmiddag för Felicia också.

Idag blir det, förutom stallsysslor, endast jobb vid datorn. Jag har även några samarbeten som jag behöver få klara. Och ikväll är det träning med Sandra. Känner att det kommer att bli en riktig toppendag!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.