Dressyrträning för Lina Dolk och långhelg

Dressyrträning med Lina Dolk.
Dressyrträning för Lina Dolk.

Men vilken skön jäkla långhelg vi haft! Och strålande väder med sommartemperaturer!

Vi startade långhelgen med en tävling på Sundby på torsdagen. Rulle var jättefin och lösgjord på framridningen men när han kom ut på banan spände han till lite tyvärr. Dock fick han fina procent trots det. Med lite mer rutin på tävlingsplatserna kommer de bli oslagbara tillsammans!

Resten av torsdagen blev det fix i stallet, bad av häst och uträttande av ärenden.

I fredags testade vi att släppa ihop Burre med Daisy då grabbarna inte lyckas hålla hundra procent sams i hagen. Hittills har det funkat jättebra. Daisy har satt vår lilla hingstflocksledare på plats. Hoppas verkligen att sämjan håller i sig.

Resten av helgen har vi fixat här hemma. Jag har storstädat hästbilen, jobbat, burit ut alla utemöblerna, vi har grillat och så har vi varit på dressyrträning med Lina Dolk i Täby.

Träningen gick jättebra och jag förstår verkligen varför Lina är så efterfrågad som tränare. Hon är glad och härlig i sin personlighet och väldigt tydlig i sin undervisning. Embla fick ut så mycket av de 45 minuterna med henne. Det hjälpte ju också att Lina faktiskt själv tävlat Rulle när hon var yngre och vet hur stark han kan bli och vad som krävs för att han inte ska spänna till och bli tittig.

Ja, som ni hör var en riktigt bra långhelg och jag är redo att ta mig an jobbveckan.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.