ASICS World Ekiden 2021 – gratis lopp för alla löpare

ASICS World Ekiden 2021 
Anmäl dig till ASICS World Ekiden 2021 HÄR, spring med dina vänner och se vad som händer med ditt humör vid träning.

ASICS World Ekiden 2021 – i betalt samarbete med Asics

Har ni hört talas om Ekiden? Om inte så härstammar det från Japan. Ekiden är ett långdistanslopp, där flera personer i ett lag delar på distansen som i en stafett.

Nu har Asics återigen anordnat ASICS World Ekiden efter förra årets succé. Detta för att förena löpare över hela världen. Man har tagit fram en virtuell plattform för att samla och motivera de tävlande lagen.

Målsättningen med ASICS World Ekiden 2021 är att hjälpa människor att stärka sina relationer till varandra, njuta av de mentala och fysiska fördelarna med lagtävlingar samt ”att ge ny energi till den ömsesidiga kärleken till sport och motion med ett gemensamt mål.”

Ett marathon kanske låter långt och skrämmande men loppet är för alla nivåer av löpare. Eftersom du delar upp sträckan med de andra i ditt lag (upp till sex personer) så kan din sträcka vara allt mellan 5 kilometer och 10 kilometer.

För att delta kan du registrera dig gratis HÄR eller i Runkeeper-appen. Lagen måste slutföra sin stafett mellan den 10 och 22 november 2021. För expertråd, träningsprogram och de senaste nyheterna samt information om ASICS World Ekiden 2021, följ hashtagsen #Ekiden2021 #AISCSWorldEkiden #UpliftingMinds #SoundMindSoundBody i sociala medier eller besök http://asics.com/mk/asics-world-ekiden

Skapa ditt eget lag i ASICS World Ekiden 2021!

På sajten finns all information du behöver om loppet. Där står hur du gör för att skapa ditt eget lag och vilka datum som gäller. Du kan alltså springa på vilken plats du vill och dina lagkamrater kan vara på andra sidan jordklotet. Det finns absolut inga krav på rekordtider, man ska bara tycka att det är kul att springa tillsammans. Eller lunka eller gå. Vill du satsa på personbästa så går ju det naturligtvis också bra.

Du väljer sedan själv när du vill springa din distans, någon gång mellan 10 och 22 november. Och det är gratis att registrera sig! Allt du behöver göra är att ladda ner Runkeeper-appen (också gratis). Kom igen nu! Anmäl dig och några kompisar eller hoppa in i ett lag som söker medlemmar! Det kommer att bli superkul!

PS. På MindUplifter.ASICS.com kan du sedan se vad som händer med ditt humör när du tränar, rätt så häftigt faktiskt!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.