Rosa Bandet-loppet #tillsammansmotcancer du springer väl?

Rosa Bandet-loppet
Är du med och springer Rosa Bandet-loppet?

Rosa Bandet-loppet – i samarbete med Cancerfonden

Under Lidingöloppshelgen, den 29 september, anordnas Rosa Bandet-loppet. Det är en bana på tio kilometer ute på vackra Lidingö. Vad jag hört ska banan vara mjuk och lite kuperad. Låter skönt va?

Men så till det viktigaste; är du med och springer Rosa Bandet-loppet bidrar du till cancerforskningen genom Cancerfonden och du bidrar så klart till din egen hälsa. Goda vanor som träning, bra mat och ett liv i balans minskar risken att drabbas av cancer. Det vet vi.

Och till alla killar som vill vara med att springa… det går jättebra det! Anmäl dig bara till Mixed-gruppen. Oavsett vilken grupp du väljer att anmäla dig till så skänker du 100 kronor av anmälningsavgiften till Cancerfonden.

Är du en löpare som är ute efter mer än att bara bidra med pengar till forskning och en skön runda? Inga problem! Då kan du seeda dig och satsa på personbästa.

Det här loppet ingår i En Svensk Klassiker – Tjej och En Svensk Klassiker – Korta.

Rosa Bandet-loppet fast i Italien

Jag hade gärna varit på plats på Lidingö och sprungit detta lopp men just den helgen är jag på hemlig destination i Italien. Det är ju förstås inte heller det sämsta, haha! Men jag tar självklart med mig löparskorna och springer där.

Har ni inte möjlighet att vara på plats i Stockholm så varför inte springa i ert eget löparspår den här dagen och skänka en slant till cancerforskningen? Jag brukar sätta av en slant till DEN HÄR insamlingen till minne av mina vän Terese Alvén som tidigare i år rycktes ifrån oss på grund av denna hemska sjukdom.

Hoppas att ni också väljer att bidra till cancerforskningen och folkhälsan genom att springa, jogga, lunka eller gå den 29 september. Oavsett om ni kan vara med på Rosa Bandet-loppet eller inte.

Vill ni anmäl er till Rosa Bandet-loppet gör ni det HÄR.

 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.