Skolstart!

Dags att börja grade 5. Så stolt över min fina dotter!
Tillbaka på IES Tyresö.
Unnade oss lunch i Tyresö Centrum.

Den här veckan drar skolan igång för Embla. Idag hade vi ett student/parent/mentor-meeting med Emblas nya mentor och han var så himla trevlig. Blev både förvånad och stolt vid mötet eftersom min lilla dotter babblade på helt obehindrat på engelska. Hade ingen aning om att hon kunde så mycket! Till och med hennes mentor sa att ”your English is incredible, Embla!” Gissa om mamma och pappa blev stolta, haha!

Efter mötet hämtade vi upp en av Emblas kompisar och drog och käkade lunch i Tyresö Centrum, nu leker de och jag sitter vid datorn och jobbar. Känns riktigt kul att komma igång och jobba igen tycker jag. Dock är det lite väl mycket nu i augusti, förutom jobb så är det jag vet inte hur många födelsedagar och kalas och så har jag deadline på min utbildning också. Och på det alla hämtningar och lämningar på Emblas alla aktiviteter. Puh! Blir till att prioritera bort allt annat förutom familj, jobb och studier den här månaden. Med det är okej. Jag vet att det är under en begränsad tid.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.