Cykelbyxor från Stronger – sommarens största trend!

cykelbyxor från Stronger
Cykelbyxan är sommarens största trend! 1. Leopardmönstrade bikershorts HÄR // 2. Blommigt HÄR // 3. Klassiskt svarta HÄR // 4. Grönt är skönt HÄR

cykelbyxor från Stronger – inlägget innehåller adlinks

Ingen har väl missat att sommarens största trend är cykelbyxan? Allt från enkla svarta modeller till mönstrade mixar funkar. För mönster eller färg spelar ingen roll så länge byxan är tight och slutar strax ovanför knät.

Nu har Stronger hakat på trenden och släppt ett gäng snygga biker shorts. Både snyggt och praktiskt att träna i i sommar.

Cykelbyxor från Stronger

Vill du kolla in hela sortimentet cykelbyxor från Stronger hittar du det HÄR.

Om Stronger

Historia

Stronger är ett svenskt varumärke som gör träningskläder för kvinnor. Stronger grundades 2013 och de har sedan dess över 80 000 starka kunder över hela världen. Deras mål är att erbjuda sina kunder snygga och inspirerande träningskläder genom att vara först och skapa trenderna, snarare än att följa dem.

Stronger inspireras av naturen och färgerna som ger energi och styrka att hålla oss i form. Genom bland annat sociala medier skapar de en unik relation till sina kunder och anpassar ständigt utbudet efter efterfrågan.

Genom nära samarbete med förebilder inom träning har de skapat en ovärderlig insyn och förståelse för kvalité och funktion för att tillfredsställa alla typer av behov och nivåer av träning.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.