Min midsommarhelg på landet i Roslagen

Det är så mysigt på landet!
Embla skjutsar Rickard på åkgräsklipparen.
Helgens höjdpunkt om en frågar Embla.
midsommarhelg
Gjorde oss iordning för midsommarfirande.
midsommarhelg
Mitt lilla hjärta.

midsommarhelg

midsommarhelg
Traditionellt midsommarfirande.
En pudel, tack!
Vår nya vän.
Blev ett försök till en löprunda.
midsommarhelg
Kolla pionerna hos Rickards faster!

Min midsommarhelg

Så är det vardag igen och jag är tillbaka här. Jag har varit lite off från bloggen några dagar. Vi åkte upp till landet i torsdagskväll och sedan dess har jag bara njutit av lugnet. Hängt med familjen och gjort det som fallit oss in.

I fredags fixade vi lite på tomten. Embla fick ”övningsköra” åkgräsklipparen och blev totalt besatt av det, haha! Efter en mysig sillunch drog vi ner till midsommarfirandet och mötte upp Rickards faster och hennes man. Vi snackade lite, köpte några lotter, tittade på ringdans och sådant man gör på ett klassiskt midsommarfirande. Och så hittade Embla sina drömhundar. Vi är så sugna på en egen pudel!

På kvällen grillade vi som alla andra? Sedan blev det kvällspromenad och gos med getterna.

Midsommarhelg och försök till löprunda

I lördags drog jag ut på en löprunda men halsen gjorde sig påmind så jag gick halva vägen, suck! Typiskt när man är sådär taggad på löpning! Under tiden körde Embla åkgräsklipparen igen och Rickard tvättade bilen. På eftermiddagen tog vi en promenad bort till Rickards faster och där bjöds vi på kaffe och rabarberpaj ute i trädgården. Sådan svensk idyll!

Helgen svischade förbi snabbt som ögat och redan i söndags morse åkte vi hemåt igen för att hinna hem till Emblas ridläger som satte igång vid lunchtid i söndags.

Ja, så var ni uppdaterade om min midsommarhelg. Vad har ni hittat på? Har ni varit hemma eller åkt iväg? Firat ensamma eller med familj eller vänner? Eller skippade ni midsommarfirandet helt i år?

Nu har jag liiiite mer kvällsjobb innan jag ska gosa med min familj. Kram på er!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

2 Comments
  1. Var i Roslagen har ni sommarstället? Vi har vårat i Paris och åkte också upp i torsdags, åker hem till Hanviken i morgon tisdag igen.

    1. Rickards mamma har ett ställe som ligger mellan Östhammar och Öregrund kan man säga. Heter Yttersby, jättefint! Välkomna hem, vi håller ställningarna i Hanviken. 🙂