dareactive – ett nytt trendigt träningsmärke

dareactive
Ni måste kolla in nya träningsmärket dareactive!
dareactive
Jag menar hur snygg är inte den här toppen? Funkar ju även utanför gymmet.
dareactive
Och kolla in ryggen på den!
Balla snaketights!
Har även denna fina sportbehå i silver. Önskar att jag gått upp en storlek i denna dock.

Jag vet inte om ni såg när jag visade upp mina nya träningskläder från dareactive på Instagram? Om inte så vill jag dela med mig av detta tips här också till alla er träningstjejer.

dareactive är ett svenskt företag som designar riktigt snygga träningskläder som känns så där härligt fashion. Tänk er träningsplagg som även kan bäras till vardags. Jag visade bland annat upp en sporttopp på mina stories som är den optimala toppen. En topp som du kan ha när du tränar men också använda när du går på klubben eller vill känna dig lite extra het. Tänk dig att den kikar fram under en skjorta eller bär den till ett par byxor med hög midja. Så snyggt!

dareactive sitter på plats när man tränar

Men så tillbaka till huvudsyftet då. Träning. Jag har testat kläderna naturligtvis och jag gillar dem skarpt. Plaggen är följsamma och sitter på plats när man tränar. Kläderna är true to size, jag har storlek S i både tights och överdel. Skulle dock gärna gått upp en storlek på överdelarna. Jag ligger mellan S och M på sporttoppar och dessa var i minsta laget. Med andra ord, ligger du mellan storlekar så gå upp en size.

Jag gillar också att dareactive väljer att i mesta möjliga mån arbeta med återvunna material. Plaggen är av hög kvalitet, de känns liksom lyxiga när man tar i dem, och kombinationen med deras design gör att plaggen kommer hålla över många säsonger. Inget fast fashion här inte!

Vill ni kolla in fler av dareactive plagg kan ni klicka er till deras hemsida HÄR.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.