Nya solglasögon? Här kommer en rabattkod!

solglasögon
Mia – Cat eye solglasögon 279 kronor HÄR
solglasögon
Lovisa – Retro solglasögon 129 kronor HÄR
Sailor – Solglasögon classics 199 kronor HÄR
solglasögon
Hayden – Runda solglasögon 149 kronor HÄR

solglasögon – inlägget innehåller adlinks

Sommar, sol och snart semester betyder investering av årets solbrillor, eller hur?

För er som inte såg det gjorde jag ett samarbete tillsammans med Prestige på Instagram i veckan. Där valde jag ut några av mina favoritmodeller ur deras sortiment som jag visade upp i mina stories. Och så fick jag dela med mig av en riktigt fin rabattkod. Nu tänkte jag att jag skulle dela den med er bloggläsare också. Det är väl ändå mest rättvist?

Känner ni förresten till Prestige? Prestige är ett varumärke som säljer solglasögon online (HÄR) och i butik. Märket har funnits i Sverige i 30 år och är en av de största solglasögonbrandsen i hela Skandinavien. Jag skulle säga att Prestige gör solbrillor av bra kvalitet till fantastiskt bra priser. Varje år lanserar de en ny kollektion av solisar, både riktigt trendiga och mer klassiska modeller.

Mina favoriter bland solglasögon just nu är:

Sailor – Classics en tidlös retromodell som passar vid alla tillfällen. De mörkt tonade linserna ger ett behagligt ljusinsläpp och skyddar ögonen mot skadliga UV-strålar (skyddar mot UV-strålar gör alla Prestige modeller så klart!)

Hayden – Runda, ett par retrosolglasögon med guldfärgad båge och gråsvarta glas. Runda solglasögon är en av årets hetaste trender och passar både tjejer och killar.

Lovisa – Retro, svarta solglasögon med gulddetaljer och en rökig lins. En snygg och trendig retromodell.

Mia – Cat eye – svarta brillor med guldiga detaljer. Ett par riktiga statementglajjor!

Har ni nu ännu inte investerat i nya solbrillor så tycker jag att ni ska ta en titt på Prestige utbud. Bra priser, snygga modeller och grym kvalitet. Med min kod karin20 får du dessutom 20% rabatt på ett helt köp. Koden gäller även på köp av progressiva läsglasögon om ni är intresserade av det.

Prestige har snabb leverans, bara 2-3 vardagar, 30 dagars öppet köp och fri frakt om du köper minst två par. Så ta en titt på utbudet!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.