Smycken i Stockholmsstil

smycken i Stockholmsstil
Smycken i Stockholmsstil hittar du HÄR.

Smycken i Stockholmsstil – inlägget innehåller annonslänkar från Klarna och Adtraction

Stockholmsstilen håller i sig. Trendiga tjejer och killar följer den stora TikToktrenden. För tjejer gäller det att bära lågmidjade något utsvängda jeans, söta volangtoppar, stickade tröjor i  sobra färger och lyxigt material. När det kommer till smycken är det okej med både guld och silver. Men smyckena får gärna komma från Edblad, SafiraPilgrim eller Maria Nilsdotter. Eller om man har råd från Hermés. Nedan länkar jag till några riktiga vinnare. Detta är smyckena du ska köpa om du vill följa Stockholmsstilen.

Populära smycken i Stockholmsstil

Några av de mest populära örhängena inom Stockholmsstilen är Peak Rivet Steel och Peak Creoles Gold och enkla ringar som exempelvis DEN HÄR är det som gäller på fingret. Halsband som trendar är enkla smycken som Perla Necklace Gold HÄR och Pure Heart Necklace HÄR och dyrgripar som DETTA från Maria Nilsdotter.

Accessoarer i Stockholmsstil

När det kommer till accessoarer finns det ett måste. En tjej med den rätta Stockholmsstilen måste ha åtminstone en Knekki hårsnodd. Antingen i håret eller runt handleden. Eller allra helst både och. Andra populära accessoarer nu till vintern är DESSA armvärmare.

Vad gäller handväskorna får de gärna ha ett kedjeaxelband. Några exempel på handväskor som trendar är DEN HÄR, DEN HÄR och DEN HÄR.

Den här stilen syftar till att se ordentlig och dyr ut med kvalitetsplagg i fina material. Men det går att hitta plagg i Stockholmsstil bland kedjorna till en billigare peng. Som DENNA väska hos ASOS och DEN HÄR från Gina Tricot eller DEN HÄR ATP-look a liken och DEN HÄR TRÖJAN från Bubbleroom.

PS. Vill du ha en Edblad rabattkod som ger 30 procents rabatt så hittar du en i mitt blogginlägg HÄR <– KLICKA

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.