Firar du Alla Hjärtans dag?

Firar du Alla Hjärtans dag?

Blogginlägget innehåller reklam för Fyndiq

Jag vet. Det kan kännas avlägset nu men vips så är januari slut och det är bara två veckor kvar till Alla Hjärtans dag. En dag som jag faktiskt tycker att vi ska fira litegrann hur kommersiell den än har blivit.

Många tycker att Alla Hjärtans dag är en överskattad dag och att man faktiskt älskar sin partner, sitt barn eller sin katt alla dagar. Och jo, jag håller med. Men samtidigt, att visa den man tycker om att man tänker på hen lite extra kan väl inte vara fel? Att äta något gott tillsammans, köpa en personlig gåva eller bara tända några ljus. Alla sätt är bra tycker jag. Och jag kommer absolut att hitta ett eller ett par sätt att överraska de som står mig närmast.

Jag har faktiskt redan mina planer inför Alla Hjärtans dag. Och nej, jag kan inte skriva om dem här, då sumpar jag ju hela överraskningsmomentet om någon av mina kära råkar klicka sig in på bloggen.

Marknadsplats med över en miljon produkter

För dig som också vill hitta på något gulligt till de dina kan jag tipsa om Fyndiq. Fyndiq är en marknadsplats som samlat över en miljon (ja, en miljoooon!) produkter från tusentals handlare under en och samma webbplats. Varje dag uppdateras utbudet med nya produkter från över tusen webbshoppar och butiker. Så med andra ord finns här något för alla smaker, stilar och intressen. De erbjuder dessutom snabba leveranser och har haft över 1,6 miljoner kunder sedan starten.

Så har du ingen fantasi när det kommer till överraskningar inför Alla Hjärtans dag (eller vilken annan dag som helst, Fyndiq har en hel drös av produktkategorier) tycker jag helt klart att du ska ta dig en titt HÄR. Där finns som sagt miljoner produkter så chansen att hitta något till den du tycker om är överhängande. Och som bonus antagligen till ett grymt bra pris.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.