3 böcker som gör 2021 till ett bättre år

Tre böcker för ett peppigare 2021.

inlägget innehåller annonslänkar

Nytt år och nya tag. Nu har det gått några veckor på det nya året och vi har hunnit reflektera över 2020. Så nu är det är dags att komma på rätt köl och göra det allra bästa av 2021. Och med att göra det allra bästa så menar jag inte att jobba mer eller hårdare utan att göra det som känns bäst för mig. Att prioritera mig själv och göra det som är bra för mig. Det kommer sedan att smitta av sig på alla områden och människor i mitt liv.

Böcker för mer inspiration

Jag gillar att läsa böcker. Alla olika slags böcker faktiskt. Och att lyssna på ljudböcker. Det är en så stor inspiration och man får möjlighet att se saker och ting från andra synvinklar.

Nu tänkte jag tipsa om tre speciella böcker som kommer att göra mitt 2021 till det bättre. Böckerna är helt olika i sin karaktär men de syftar ändå till samma sak; att vi ska känna mer inspiration och motivation för att bli vårt allra bästa jag under 2021.

3 böcker för 2021

Motivationsrevolutionen : från temporär tändning till livslång låga

Lär dig skapa äkta, hållbar motivation med hjälp av forskning och tydliga metoder! I ”Motivationsrevolutionen” teamar psykologiforskaren Magnus Lindwall och mentala coachen Olof Röhlander ihop sig till en superduo och krossar myten om piskan och moroten. Pedagogiskt och inspirerande presenterar de den spännande nya forskningen kring en av de bäst bevarade hemligheterna inom psykologin: Självbestämmandeteorin, även kallad SDT. Med SDT får du en vetenskaplig och stabil grund att stå på när du vill skapa hållbar motivation hos dig själv och andra. Författarna berättar hur och varför den är så effektiv och ger dig verktygen som får dig att må och fungera bra – varje dag, men framförallt i längden.

Har läst denna bok och man får verkligen en AHA-upplevelse. Jag menar hur många har inte ”hotat” eller ”mutat” sitt barn för att göra läxorna eller städa sitt rum? Är du som jag en av dem, läs boken.

Du hittar Motivationsrevolutionen som bok HÄR och som ljudbok HÄR

PS. Vill du lyssna på boken gratis hos Nextory så använder du bara DENNA LÄNK. Det ger dig 30 dagars gratis lyssning utan bindningstid.

Mitt bästa år : En bullet journal för att må bättre

”Mitt bästa år” är en bullet journal där grunden redan är gjord av Therése Lindgren – det är bara för dig att fylla i! En vackert illustrerad kalender som vill hjälpa dig att få ordning på ditt liv och må bättre på alla plan. Skriv ner drömmar och mål, fyll i sömnloggar och moodtrackers. Upptäck en kreativ, uppstyrd och avkopplande metod för att strukturera dina veckor, skapa nya rutiner och helt enkelt ta hand om dig själv.

Boken har en speciell bindning med öppen rygg vilket gör att den faller ut bättre och är lättare att skriva i.

Ett superhärligt och kreativt sätt att nå sina drömmars mål under 2021. Och det bästa är att boken inte är daterad så du kan börja vilken dag på året du vill. Ta en paus från skrivandet och återuppta det några månader senare. Älskar idén!

Du hittar Mitt bästa år : En bullet journal för att må bättre HÄR Eftersom det är en bok du skriver i kommer den inte som ljudbok.

Mitt framgångsår

”Mitt framgångsår” är en inspirerande metod- och anteckningsbok där framgångsexperten Alexander Warg-Pärleros ger dig ett specialdesignat 52-veckorsprogram med sina bästa tips och utmaningar som optimerar ditt välmående och dina resultat. Du kan använda programmet för att få bättre hälsa, mer tid över eller stärka dina framsteg inom ett specifikt område.

Alexander presenterar varje vecka en ny utmaning som tar ditt liv till nästa nivå. Han ger även utrymme för dina egna reflektioner. Dessutom bjuder Alexander dig på ett antal superutmaningar!

”Mitt framgångsår” visar att små förändringar gör stor skillnad. Den ger dig en konkret handlingsplan för framgång och hjälper dig att ta makten över ditt eget liv.

Du hittar Mitt framgångsår HÄR. Eftersom detta är en läs- och anteckningsbok kommer den inte som ljudbok.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.