Senaste nytt från oss

Inlägget innehåller reklam för Themobilestore.se

Hej på er! Hoppas att allt är bra! Här är det som vanligt fullt upp med stall, jobb och skola. Men det är bara kul. Större delen av tiden iallafall. Och det är ju så mysigt att hösten är på ingång också. Tycker inte ni? Fina färger i naturen, mysiga kvällar i soffan med tända ljus och en kopp te. Inte för att jag dricker så hemskt mycket te men jag gillar sinnebilden av att sitta uppkrupen i soffan och sippa ur en stor kopp, ha ha!

På tal om fina färger i naturen så var jag ute och fotograferade lite med min mobil igår. Och jo, det blev några selfies också så klart. Har man ingen egen fotograf så får man ha ett stativ till mobilen. Problemet är att mitt stativ efter denna ”fotodag” nu gjort sitt. Jag fick stativet för flera år sedan av en vän och har använt det så mycket. Jag började genast surfa efter ett nytt och hittade flera alternativ hos Themobilestore.se. De har verkligen hur mycket tillbehör som helst till både mobiler och till surfplattor. Till er som är lyckliga ägare till den senaste iPhonen, grattis! Hos Themobilestore.se finns mängder av tillbehör för iPhone 13 Pro. Det brukar ju vara lite svårt att hitta bra tillbehör direkt när en ny modell har släppts annars. Så för alla som behöver grymma stativ eller tillbehör för iPhone 13 Pro (eller vilken annan mobil som helst för den delen) så rekommenderar jag att ni kollar in Themobilestore.se. Där finns något i alla prisklasser.

Vill ni ha tips på stativ för mobilen kan jag tipsa om detta simpla men genialiska stativ.

Ett liknande stativ som det jag hade innan.
Är också sugen på att uppdatera till ett lite mer avancerat stativ med fjärrkontroll så jag slipper 10-sekunderstimern på mobilen, ha ha!

Nej, hörrni, nu är det hög tid att gå till sängs. Imorgon väntar en ny dag. Med jobb, skola och stall. I vanlig ordning. Kram och sov så gott!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.