Vill flytta till landet!

Längtar så efter att komma ut till Udden.

Inlägget innehåller reklam för OmdömesStälle

Nu var det flera veckor sedan jag var på landet och jag längtar ut dit så himla mycket! Men eftersom att vi har Daisy på södra sidan om stan och landet på norra sidan så är det körigt att få ihop tiden.

Inte heller under helgen som kommer blir det någon tur till Udden eftersom Embla kommer att gå Grönt kort-kurs då. Förhoppningsvis kommer jag åka fram och tillbaka dit ut någon gång under veckan för att måtta lite, både för plåtslagerijobb och för att planera lite ny inredning. I dagsläget har vi lite hopplock av vad vi hade över hemma och sådant som förra ägarna lämnade efter sig så det behövs verkligen göras några investeringar när det kommer till inredningen.

Jag hittade en, för mig, ny butik som heter Inredningsvaruhuset som har ett galet stort utbud av allt för hemmet både när det kommer till vitvaror, belysning, kökstillbehör, trädgård, ja, ta mig tusan allt du kan tänka dig. Eftersom att det var en butik som jag inte kände till sedan tidigare så kollade jag upp sajten på OmdömesStälle där vi användare hjälps åt att recensera och betygsätta företag. Smart sätt att kolla upp nätbutiker va?

Nåväl, tillbaka till längtan till landet och inredningsplanerna. Just nu vill jag bara få in textilier och lite nya möbler så att huset blir lite mer hemtrevligt och sedan skulle jag utan tvekan kunna tänka mig att flytta ut dit permanent. Det är så lugnt och fridfullt!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.