20 juli – konsten att bara vara

Gårdagens middag
Idag blev det mest bara häng på stranden.
<3

Favoriter.

Igår hade vi en riktigt skön dag. Satt och slappade under markisen mest hela dagen. Gick 50 steg ner till havet och badade, låg kvar där på stranden en stund och tog sedan 50 steg tillbaka till husbilen. Detta måste vara världens bästa camping! Vi är parkerade precis på stranden. Dessutom är stranden oftast så gott som folktom.

Tidig kväll drog jag ut och sprang med Embla som coach bredvid på cykel. Så skönt att varva total avslappning med träning. 

Efter löpning och dusch satte vi oss ner utanför husbilen för middag. Vi hade plockat ihop lite skinkor, ost och kex och sånt som vi mumsade på. Försöker ta in varje sekund här nere, ljudet av vågorna som slår mot stranden, de ljumma vindarna och de varma kvällarna. Älskart!

Idag har det inte heller varit så mycket action här på Miramar campingen. Vi har mestadels varit på stranden; solat, badat och promenerat, stannat för en glass och någonting att dricka. Och nu blir det middag på restaurangen här. Så vi hörs imorgon!

PS. Ni följer väl vår resa HÄR också?

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.