På tivoli i Palavas les Flots – lördag 3 augusti

tivoli i Palavas les Flots
Världens finaste <3
Någon ska bära badmadrassen…
… andra ska surfa på den.
tivoli i Palavas les Flots
Sams och redo för tivoli i Palavas les Flots.
tivoli i Palavas les Flots
Mer än redo! (de supercoola cykelbyxorna kommer HÄRIFRÅN adlink)
tivoli i Palavas les Flots
Det blev en svinrolig kväll!
tivoli i Palavas les Flots
Avslutade med en riktig blöt historia, Splasch!

tivoli i Palavas les Flots

Dagarna är rätt lika nu. Vakna, äta frukost, gå till stranden, äta glass, en lunch, hem och slappa vid husbilen, duscha, äta middag… men idag är det lördag vilket betyder att vi bytt ur croissanterna mot marmeladmackor till frukost, haha! Och dessutom ska vi på tivoli ikväll! Älskar karuseller!

Vi har precis kommit hem från en dag på beachen och jag hade väldigt gärna haft tillgång till internet men det verkar som hela denna ställplats är i någon form av radioskugga. Typiskt eftersom jag både tänkt blogga, svara på några mail och publicera ett samarbete innan vi börjar den långa resan hemåt. Men antar att det är en del av husbilslivet, en vet aldrig riktigt hur saker och ting ska bli.

Nä, som sagt en vet aldrig hur saker och ting blir på husbilssemestern… Nu har Embla och Rickard skrikit åt varandra och beslutat att det inte blir något tivoli. Suck! Hade sett fram emot att ha lite kul tillsammans ikväll men antar att alla bara är extremt trötta på varandra. Inte konstigt efter fyra veckor tillsammans på liten yta. Jag välkomnar jobbhösten med öppna armar, haha!

Efter att Rickard och Embla blivit sams drog vi så ändå iväg till Luna Park, ett stort tivoli i Palavas les Flots. Vi fick en riktigt rolig kväll och åkte massor av karuseller. Kom i säng vid 23.30, det vars dags att skrapa ihop några timmars sömn inför morgondagens körning.

PS. Kolla in hela husbilsäventyret i min stories HÄR (de ligger som highligts).

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.