Caia rabattkod ger 10 % rabatt

Caia rabattkod
Idag tipsar jag om en Caia rabattkod. Enjoy!

Caia rabattkod – inlägget innehåller annonslänkar

Vem älskar inte Bianca Ingrossos sminkmärke Caia? Varenda produkt ser ut som en godisbit och innehållet är ju faktiskt också väldigt bra.

Jag har så klart inte testat alla produkter men några av dem har fått passera under min lupp och jag gillar dem verkligen! Jag misstänker att du tycker likadant eftersom du klickat dig in på det här inlägget? Hur bra är det inte då att jag tipsar om en Caia rabattkod som ger 10 procents rabatt på ett helt köp?

En Caia rabattkod hittar du här

Allt du behöver göra är att anmäla dig till deras nyhetsbrev via länken HÄR och du får en rabattkod som du kan använda på hela sortimentet. Och förresten, handlar du för över 1000 kronor så får du dessutom en fin gåva på köpet. Tips! Det går finfint att använda både jobbmailen, barnens och pojkvännen mailadresser om du redan anmält dig till nyhetsbrevet på din privata mailadress, haha!

Nedan delar jag några av produkterna från Caia som jag testat och gillar skarpt.

The perfect Prime – Normal skin

CAIAs veganska primer skapar den perfekta grunden för en flawless makeup. Produkten sjunker snabbt in och återfuktar huden samtidigt som den jämnar ut hudtonen. Applicera produkten efter din dagkräm och innan din makeup. Pris 325 kronor HÄR.

Berry Smoothie Blush

Blush Sticket från Caia ger ett snyggt glow och det känns som produkten smälter in i huden. Rouget innehåller jojobaolja som mjukgör och det känns verkligen. Produkten kan applicera med såväl fingrarna, svamp eller med en kompakt borste. Själv föredrar jag fingrarna, alltid. Pris 225 kronor HÄR.

Köp Space Intense Mascara med Caia rabattkod

Space Intense Mascaran från Caia är galen! Den ger så mycket volym och längd till ögonfransarna. Köp bara! 245 kronor HÄR

AMICI parfym

Fruktigt, blommigt, träigt. Den här doften är verkligen så fantastisk! Kan verkligen rekommendera! Amici kostar 595 kronor HÄR.

Här kommer förresten ett tips på en riktigt bra hårprodukt också. Inte från Caia dock.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.