Eucerin presslunch med spännande produktnyheter

Eucerin
Digital presslunch med Eucerin.

För snart tre veckor sedan (ligger efter som 17 med bloggandet!) deltog jag på en digital presslunch med Eucerin. Nu för tiden har jag svårt att hinna gå på events eftersom att jag är rätt låst här hemma med hästarna som ska släppas ut och in och fodras flera gånger per dag. Så jag tycker sällan att det är värt att stressa iväg in till stan mellan deras måltider. Men just det här eventet var som sagt digitalt och så var det älskade Eucerin som skulle presentera sina nya produkter. Tycker alltid att deras produkter håller hög kvalitet och dessutom säljs de till ett jättebra pris.

En halvtimme innan eventet skulle börja knackade det på dörren. Utanför stod en kille från en budfirma med en påse innehållandes lunch och några av höstens produktnyheter. Sådan himla lyx! Sedan började presentationen. Superintressant! Och så många spännande produktnyheter. Jag kan avslöja att man denna vecka lanserar en ansiktsrengöring mot hyperpigmentering, en ögoncreme mot mörka ringar och en lystergivande ansiktscreme. Bland annat. Den produkt som jag är allra mest nyfiken på kommer att få ett helt test och ett helt eget blogginlägg. Jag kan säga så mycket som att det är en produkt som jag länge har sökt och som omkring 40 procent av alla vuxna människor kan vara intresserade av. Men innan jag avslöjar vilken produkten är så blir det ett test av densamma.

Denna vecka släpps alla produkterna på apotek och online.

PS. Min kärkek för Eucerin goes way back. Här kan du till exempel se vad vi hittade på tillsammans i april 2019.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.