Dansshow, middag och gräsänka på gården

Middag på Cirkus innan showen ”The One”.

Jag tror att vi får vänja oss vid att blogginläggen inte kommer riktigt så frekvent som de en gång gjort. Tiden räcker liksom inte till med fyra hästar, katter, familj och en hel gård att sköta om. Speciellt inte nu efter Rickards knäoperation då jag behöver sköta precis allt här på hemmafronten. Men jag kommer att fortsätta blogga, om än något mer sällan.

Tänkte att jag kunde uppdatera er om vad jag haft för mig sedan sist vi hördes. Ni som följer mig på Instagram (LÄNK TILl MIN PROFIL, in och följ!) har kanske lite koll på vad som hänt på sistone men här kommer en liten recap för er andra:

  1. Jag har gjort en liten make-over hemma i hallen. Gjort lite smartare förvaringslösningar samtidigt som jag har snyggat till det lite på budgetvis. Se resultatet HÄR.
  2. Jag har varit och sett ”The One” och ätit middag med min syster på Cirkus.
  3. Jag har trippeljobbat med stall, heltidsjobb och eget företag.
  4. Jag har vinkat adjö till Embla, Rickard och Danne som åkt ner till Skåne. Embla ska göra sin prao där nere den här veckan och eventuellt även stanna lite på höstlovet.

Nu: Kasta i sig lite lunch innan det är dags att återgå till jobbdatorn. Vi hörs vidare!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.