Foreo – jag använder hudens räddare i nöden!

foreo
Foreo, min huds bästa vän.
foreo
Ger ren och fräsch hud och massor av glow!

foreo – inlägget innehåller adlinks

Jag inser att jag helt missat att berätta för er här på bloggen om min bästa hudvän. Har tjatat om hen en del på mina instastories men har helt hållt det hemligt för er. Jag pratar förstås om Foreo Luna 2!

Jag använder en Foreo Luna 2 för känslig hud. Luna 2 kommer också för oljig, kombinerad och normal hud. Och så en modell för män.

Denna lilla vibrerande manick som jag använder gör att mitt face blir helt rent från sminkrester. Ja, ni vet själva ibland när man tvättat av sig asnoga och så kommer det ändå sminkrester på handduken? Detta händer aldrig med en Foreo kan jag lova! Ansiktet känns verkligen så rent och fräscht efter att jag använt Luna 2.

Foreo ger glow!

Foreo tar förutom bort smink även bort döda hudceller och löser upp tilltäppta porer från smuts och gamla makeuprester. Dessutom ger den huden en skön massage och förbättrar hudens förmåga att absorbera hudvårdsprodukter.

Tanken är ju att använda Luna 2 varje kväll. Helt ärligt orkar jag inte riiiiktigt varje kväll men ångrar definitivt inte de kvällar jag rengör med den. Det blir som en liten sparitual och välbehövlig Karin-tid.

Rengöringsborsten har, som en bonus, en anti-aging-funktion. Den använder lågfrekventa pulseringar för att göra fina linjer och rynkor mindre synliga. Jag vet inte om det mina rynkor har blivit märkbart mindre synliga men jag tycker att jag får ett fräschare glow när jag använder Foreo. Helt klart!

Så till det du undrar över; var köper du den? Behändigt nog har jag länkat till en sida med massor av Foreoprodukter (HÄR). För Foreo har inte bara Luna 2 i sortimentet utan flera andra modeller samt produkter att använda tillsammans med borstarna.

Priserna för Foreos rengöringsborstar ligger från 299 kronor. På köpet för du en 2-årig produktgaranti och en 10-årig kvalitetsgaranti.

Kolla in hela sortimentet HÄR.

PS. Det säljs en Foreoprodukt var 7:e sekund runt om i världen. Just sayin´!

foreo
Den här modellen heter Luna 2 och är för känslig hud.
Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.